Άμεση επικοινωνία: 6972186297

e shop

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ένα e shop για να είναι λειτουργικό;

1. wishlist: Όταν ένα e shop έχει wishlist, τότε ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει σε μια λίστα τα προϊόντα που του αρέσουν και τα οποία θέλει να τα αγοράσει στο μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες επιστρέφουν στο e shop έχοντας μια λίστα με υποψήφια προς αγορά προϊόντα.

Wishlist

2. quick view: Με το quick view ο πελάτης μπορεί να δει την περιγραφή του προϊόντος χωρίς να αλλάξει σελίδα. Με αυτόν τον τρόπο δεν κουράζεται με το να επιστρέφει συνέχεια στην κατηγορία που τον ενδιαφέρει. Επίσης μπορεί να δει περισσότερα προϊόντα χωρίς να κουράζεται.

quick view

3. product compare: Με το product compare (Σύγκριση προϊόντων) ο πελάτης μπορεί να συγκρίνει διάφορα προϊόντα μεταξύ τους. Για παράδειγμα ο πελάτης μπορεί να διαλέξει συναφή προϊόντα, να τα συγκρίνει και να επιλέξει ποιο πληρεί τις ανάγκες του.

Compare

4. Ajax filters: Τα προϊόντα πρέπει να κατηγοριοποιούνται σε πολλαπλά επίπεδα και όχι μόνο σε βασικές κατηγορίες. Έτσι ο πελάτης μπορεί να βρει πιο γρήγορα αυτό που ψάχνει.

ajax filters

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2112159459
Κινητό: 6972186297
fax: 2104324614
email: office@weeb.gr

Δείτε τις Socials Pages

Υπηρεσία DEMO

Είμαστε οι μοναδικοί web developers στην Ελλάδα οι οποίοι σας στέλνουν εντελώς δωρεάν ένα demo του site σας πριν ακόμα το παραγγείλετε . Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα demo request.

Προσφορές

Δείτε τις μοναδικές μας προσφορές για websites και eshops εδώ

website από 250€

eshop από 350€

Πρόσφατες δουλειές

Τι λένε οι πελάτες μας

Αναβαθμίσαμε την ιστοσελίδα μας με την weeb.gr. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι επειδή έχουμε πλέον μια σύγχρονη και δυναμική ιστοσελίδα. Χαίρομαι πλέον να δίνω και να δείχνω την ιστοσελίδα μας.
- Ιωάννα Παπαδοπούλου ΙδιοκτήτριαRead more