Άμεση επικοινωνία: 6972186297

SEO προώθηση ιστοσελίδων

Εμπιστευθείτε σε εμάς την διαδικτυακή σας διαφήμιση με SEO προώθηση ιστοσελίδων. Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση της διαφημιστικής καμπάνιας σε facebook και google χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα.

Η διαφημιστική μας στρατηγική έχει τα 2 παρακάτω σημεία:

  1. Διαφήμιση στο Google Adwords. Το Google Adwords είναι η διαφημιστική πύλη της Google. Με αυτή την πύλη η σελίδα μιας εταιρείας γίνεται πολύ γρήγορα γνωστή στο ευρύ κοινό.
  2. Διαφήμιση στο Facebook. Η εμπειρία μας είναι τέτοια ώστε μπορούμε να σας εγγυηθούμε τα 1000 likes στο facebook. Επίσης διαθέτουμε τεχνικές ώστε να προβάλλουμε άμεσα τις προσφορές σας. Αυτές οι τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε προσφορές προϊόντων ακόμα και αν η εμπορική εταιρεία δεν έχει δική της ιστοσελίδα.
Επικοινωνία

Καλέστε μας για πληροφορίες.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2112159459
Κινητό: 6972186297
fax: 2104324614
email: office@weeb.gr

Δείτε τις Socials Pages

Υπηρεσία DEMO

Είμαστε οι μοναδικοί web developers στην Ελλάδα οι οποίοι σας στέλνουν εντελώς δωρεάν ένα demo του site σας πριν ακόμα το παραγγείλετε . Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα demo request.

Προσφορές

Δείτε τις μοναδικές μας προσφορές για websites και eshops εδώ

website από 250€

eshop από 350€

Πρόσφατες δουλειές

Τι λένε οι πελάτες μας

Αναβαθμίσαμε την ιστοσελίδα μας με την weeb.gr. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι επειδή έχουμε πλέον μια σύγχρονη και δυναμική ιστοσελίδα. Χαίρομαι πλέον να δίνω και να δείχνω την ιστοσελίδα μας.
- Ιωάννα Παπαδοπούλου ΙδιοκτήτριαRead more