Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην weeb.gr. Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους Χρήσης προτού χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας. Με την πρόσβαση και τη χρήση του ιστότοπού μας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες όρους.

1. Αποδοχή των Όρων

Με την πρόσβαση και χρήση του ιστότοπου μας, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους Χρήσης, καθώς και από την Πολιτική Απορρήτου μας.

2. Τροποποιήσεις των Όρων

Η weeb διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή. Οποιαδήποτε αλλαγή θα τίθεται σε ισχύ μόλις αναρτηθεί στον ιστότοπο. Σας προτρέπουμε να ανατρέχετε τακτικά στους Όρους Χρήσης για τυχόν αλλαγές.

3. Χρήση του Ιστότοπου

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας μόνο για νόμιμους σκοπούς και με τρόπο που δεν παραβιάζει τα δικαιώματα τρίτων ή περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση και απόλαυση του ιστότοπου από άλλους. Απαγορεύεται να:

  • Αναρτάτε ή μεταδίδετε οποιοδήποτε παράνομο, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, πορνογραφικό ή άλλο υλικό που παραβιάζει οποιονδήποτε νόμο.
  • Αναρτάτε ή μεταδίδετε οποιοδήποτε υλικό που περιέχει ιούς ή άλλα προγράμματα που μπορούν να βλάψουν τη λειτουργία του ιστότοπου ή να διαταράξουν τη χρήση του από άλλους χρήστες.

4. Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων σε κείμενα, γραφικά, λογότυπα, εικόνες, κλπ., προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, διανομή, τροποποίηση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια της weeb.

5. Αποποίηση Ευθυνών

Ο ιστότοπος παρέχεται “ως έχει” και “όπως είναι διαθέσιμος”. Η weeb δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με τη λειτουργία του ιστότοπου ή τις πληροφορίες, το περιεχόμενο ή τα υλικά που περιλαμβάνονται σε αυτόν.

6. Περιορισμός Ευθύνης

Η weeb δεν θα ευθύνεται για οποιεσδήποτε ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ιστότοπου ή των υπηρεσιών μας, ακόμα και αν έχουμε ενημερωθεί για την πιθανότητα τέτοιων ζημιών.

7. Σύνδεσμοι σε Ιστότοπους Τρίτων

Ο ιστότοπός μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν ανήκουν ή ελέγχονται από την weeb. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή τις πρακτικές απορρήτου αυτών των ιστότοπων.

8. Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από τους παρόντες όρους θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Μυτιλήνης.

9. Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία σχετικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Email: hi@weeb.gr
  • Τηλέφωνο: +302251042093
  • Διεύθυνση: Καρκαβίτσα 19,Μυτιλήνη Λέσβου 81131

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την weeb

Scroll to Top